Lirik Lagu Semua Untukmu – Mikha Tambayong | OST Nada Cinta

in Artis Indonesia,Mikha Tambayong,OST Nada Cinta

cinta yang ku beri
seperti embun di pagi hari
semua yang terbaik
semua yang terbaik untukmu

cinta yang ku beri
seperti mata air yang jernih
semua yang terbaik
semua yang terbaik untukmu

Reff:
akan ku berikan semua,semua
apa yang ada di hatiku
akan ku lakukan semua,semua
semua hanya untukmu
bersanma kita lewati waktu
hingga pajat kan menjemput
aku akan selalu bersamamu

Reff:
berdua dan kita jalani semua
hingga senja berlalu
aku akan selalu bersamamu…

{ 11 comments… read them below or add one }

wani December 6, 2011 at 11:57 am

puas saya cari mp3 lagu ini tapi tak dapat. kenapa ya?

Reply

admin December 7, 2011 at 3:13 pm

saya cari pun tak jumpa .. saya ambil dari dalam cerita nada cinta

Reply

wani December 8, 2011 at 11:24 am

kan….huhuhu
neway tq… :)

Reply

Kaydi February 26, 2014 at 5:18 pm

Wait, I cannot fathom it being so startghiforward.

Reply

lionika_landvf April 3, 2013 at 9:32 pm

cuba lh korang find d google bleh jmpa jugak mcm aq,,find dkt google,,,

Reply

Velma January 7, 2014 at 3:34 pm

I’m assuming that Mage Vows’ has been piusblhed now, but the column to the right has become garbled so I couldn’t check this out. I was going to post reviews for the two previous titles on my WordPress review blog and suddenly wondered if the third title (featuring a dragon, I think you hinted) had appeared yet.

Reply

lionika_landvf April 3, 2013 at 9:30 pm

maybe korang tak taw tjuk lgu nie sbb t2 lh tak dpt cri..hahahhahahah

Reply

Alya December 30, 2011 at 5:56 pm

Best sngt !

Reply

lionika_landvf April 3, 2013 at 7:08 pm

betul-betul,,,besa lh indonesia juga,,smpai aq pndai ckp indon

Reply

lionika_landvf April 3, 2013 at 7:04 pm

seru lagu nya,,ajarin gue donk kak mikha

Reply

julie April 12, 2014 at 8:41 pm

Ada sesiapa tk yg tahu tajuk lagu sebenar Mikha ini.
Boleh tk sya tahu adakh tajuk lagu ini ialah ‘Semua untukmu’ atau bukan. Sya ingin memuat turuni lagu ini tetapi tidak boleh
memuat turunnya karna sya tidak menjumpai lagunya.
Jikalau ada sesiapa yg tahu akn tajuk lagunya boleh tk sya nk tahu. Karna sya teringin sgt lagi Mikha ini?? Plz :’)

Reply

Leave a Comment

Previous post:

Next post: