Lirik Lagu Cukup Bete – Mikha Tambayong Feat Randy Pangalila | OST Nada Cinta

in Artis Indonesia,Mikha Tambayong,OST Nada Cinta,Randy Pangalila

cukuplah sudah,cukuplah aku menahan
cukup,cukup,cukup,cukup..
bete,bete,bete,bete…

REFF:
aku tak kuat,tak kuat
dan aku tak tahan
tak tahan,tak tahan lagi
aku tak sanggup,tak sanggup
dan aku tak tahan
tak tahan,tak tahan lagi…

cukup,cukup,cukup,cukup…
bete,bete,bete,bete…

back to reff

{ 9 comments… read them below or add one }

Dayana November 18, 2011 at 9:58 pm

Tlg kamu post kan lagu ini ke 4shared.com.kalau kamu dah post lagu ini tlg kamu bls comment aku ya

Reply

Alesandra December 16, 2011 at 2:37 pm

Ya betul tu,dayana.post kanlagi ni ke 4shared.com…Saya suka lagu ini..

Reply

ikin December 10, 2011 at 8:50 pm

aq suka sangat lagu ini.
kalau boleh aq nk aja ambik lagu ni.
hehehehe….
:)

Reply

fatin nuramiera December 17, 2011 at 2:53 pm

saya suka sangat lagu ni>>>>

Reply

Nick December 18, 2011 at 11:06 am

Sy suka dengar lagu ni best sgt.

Reply

adam ikhwan December 21, 2011 at 7:14 pm

memang betul kata korang memang best gila lagu ni .aku pun suka sangat lagu ni macam nk feat ngan randy je

Reply

~NaKy~ December 30, 2011 at 10:45 am

Haha . nak feat ngan Randy … troskan jd Fan dia..jgn curg ! haha..

Reply

~NaKy~ December 30, 2011 at 10:44 am

Yaa..aku tahu kamu semua suka ama lagu ni…aku juga…tp…..

Reply

aena cutess pinky January 1, 2012 at 3:33 pm

my favourite~

Reply

Leave a Comment

Previous post:

Next post: