Lirik Lagu Bawaku Pergi – Kaka Feat Zizan

in Artis Malaysia,Kaka,Zizan Raja Lawak

bawa aku pergi
pacu laju-laju
kita lari dari realiti
bawa aku pergi
pacu laju lagi
malah kita
tak perlu kembali

tengah malam nanti
tolong jangan lupa
jangan mungkir janji
aku dah teruja
sudah cukup lama
aku tunggu saat ini
sejak kali terakhir kau hantar pulang
hidup sungguh sepi
tolong jangan bilang mama
tolong jangan bilang papa
malah jangan bilang teman karibmu
jangan bilang sesiapa

oh, buku merah jangan lupa bawa
moga-moga belum tamat tempoh
kali ini kita pergi lebih lama
pergi lebih jauh, ayuh

bawa aku pergi
pacu laju-laju
kita lari dari realiti
bawa aku pergi
pacu laju lagi
malah kita
tak perlu kembali

mata dalam kaca, topi berceloreng
sarung tangan hitam, atas muka ada topeng
hanya perlu siul, tidak tekan loceng
hero sudah sampai, cepat terjun dari loteng
kita terus ke sempadan aku pacu, engkau bonceng
bawa bekal air muka cuci aib bopeng
lari dari kewajipan, tanggungjawab ponteng
lari dari kenyataan, mula kisah dongeng

tinggalkan dataran, puncak dunia kita duga
tinggal kemewahan cuba cara hidup purba
lari-lari baling bola salji depan gua
sambil cari yeti kita boleh cari (what?)
tinggalkan dataran, puncak dunia kita duga
tinggal kemewahan cuba cara hidup purba
lari-lari baling bola salji depan gua
tidak jumpa yeti moga-moga jumpa syurga

bawa aku pergi
pacu laju-laju
kita lari dari realiti
bawa aku pergi
pacu laju lagi
malah kita
tak perlu kembali

bila kita pergi
apa kan berlaku
siapa kan peduli
siapa ambil tahu
hidup kita tempuh
untuk apa saja
tidak kira mana kembara membawa
kita kan bersama

oh, buku merah jangan lupa bawa
moga-moga belum tamat tempoh
kali ini kita pergi lebih lama
pergi lebih jauh, ayuh

bawa aku pergi
pacu laju-laju
kita lari dari realiti
bawa aku pergi
pacu laju lagi
malah kita
tak perlu kembali

{ 61 comments… read them below or add one }

Haikal November 3, 2012 at 10:40 am

nice lyric… haha

Reply

ain April 4, 2013 at 8:53 pm

nice.. :)

Reply

Muhammad arif November 6, 2012 at 6:22 am

Baik

Reply

Aidil January 7, 2013 at 8:03 pm

Hai

Reply

aidil November 22, 2012 at 3:33 pm

terbaik

Reply

nurin November 23, 2012 at 9:37 pm

best lagu nie

Reply

noor hasyima November 24, 2012 at 3:12 pm

sdap lar suare zizan

Reply

fatin hidayati November 28, 2012 at 1:33 pm

best nye lagu ni…;-)

Reply

muhd syahmi November 28, 2012 at 1:36 pm
emelda hidayah December 3, 2012 at 4:20 pm

terbaik sekali

Reply

nur aini nabila December 6, 2012 at 10:43 pm

saya suka la lagu ni.i like

Reply

Wawa December 9, 2012 at 6:25 pm

Korang jangan shok Sangat dengan lagu nie korang tak baca ke kaka punya tu.kalau kaka tu menggedik je tau si zizan tu dah lah couple dengan Juliana tau tak kaka ni tak tahu ke?dia ingat dia cantik lah mentang-mentang popular nak bajit nak peluk zizan razak pulak kalau juliana tahu ni masak lah kaka aku minta maaf lah aku terlanjur perkataan ok tapi tolong lah jangan bagi ju Marah ok aku ni dah lah peminat zizan tahu bukan aku je yang peminat zizan tu,ramai kalau dia orang tengok kaka dengan kaka mesti dia orang Marah dekat kaka sebab dia peluk zizan korang ingat aku tak tengok tapi aku tak salah kan zizan lah aku salah kan kaka ok bye tapi aku Pun minat juga lagu tu tapi aku tak minat kaka,aku minat zizan razak yang paling aku minati aku tidur mimpi setiap hari aku makan ingat macam 2lagi lah aku ingat dia macam Adik beradik pulak tkdelahsaja je key bye!!! :( >:) >:p >:v

Reply

Em0e syed December 22, 2012 at 7:40 pm

Lalala. .lek la wa. .emo pulak dye. .haha. .:]

Reply

Krishnan December 28, 2012 at 12:22 pm

lagu ni best……. tapi, apa maksud (masej) yang cuba diterapkan utk para pendengar??????

Reply

Da January 4, 2013 at 9:14 pm

Bodoh. Cuba fikir jauh sikit, jgn taksub sgt.

Reply

stranger February 28, 2013 at 3:50 pm

idiot wawa you as a fans of zizan should be happy and dont judge kaka it just a pic

Reply

eqa March 4, 2013 at 4:32 pm

APE LA BDOH SNGT KAU NIE CKAP XSEDAR KE???ZIZAN PN XKENL KAU AG KAU LBIH-LBIH TAH PAPE SEH PMPUAN NIE BDOH2 JEP LA

Reply

Hasiah saiful April 8, 2013 at 1:49 am

Ceh komen cm budak darjah satu biarlah kaka nak peluk sapapun sibuk je…klw peluk ko xpelah erk manusia2 dengki je

Reply

pu3 April 13, 2013 at 6:12 pm

jgn dengki gak kot org lain… pah kalu zizan peluk wawa kira buleh la…?? biar la diorang tuwh. dah kata video klip… nak buat mcm mana??? dengar sudah la…!!!

Reply

Hamba Allah July 11, 2013 at 2:56 pm

Wawa, tolong jgn taksub. Siang malam tido bangun ko asyik igt dia. Gila ka apa? Allahu rabbi.. jgn tlmpau taksubkn seseorang smpai boleh membawa ke arah yg tidak baik seperti memfitnah. Astaghfirullah.

Reply

Ieqa August 7, 2013 at 12:20 pm

Ala lek ar kaka wat pe kt ko…diorng pnye hidup lantak lh sne…jngan sebok jga tpi kain orng tngok dri sndri dlu bru bleh ckp psal orng…..

Reply

zack August 15, 2013 at 11:09 pm

SALAM…KO NI DH KNP??? lau ko dtg bulan x pyh la nk emo cgt…2 juz video klip je kot..lex r…lau ko bnci cgt kaka uw pgi jmpe dye dpn2…adoi pmpuan zaman skunk ni…ak tau ko mnat zizan tp cre ko salah…x kne tmpt…poyo je ko ni…melampau…

Reply

rieyz December 18, 2012 at 7:15 pm

wuhuu best lagu nie ;)

Reply

ngongggg December 24, 2012 at 8:02 am

wawa….hahaha…relex….. layan da r…………

Reply

alief hakkim January 14, 2013 at 12:31 pm

kenapa Wawa kelam kabut sangat?? biar lahhh diorang nak buat apa pun..apa hak Juliana Evans?? bukannya isteri Zizan pun..kahwin pun belum..apa hak kau nak benci Kaka..nama pun video clip..lagi satu, Juliana Evans mana ada hak nak marah..kau tak payah nak emo sangat..

Reply

tupac March 28, 2014 at 6:53 am

btul

Reply

sunbae January 16, 2013 at 6:48 pm

shut up and just listen to the music ==

Reply

nur dinie January 27, 2013 at 1:46 pm

bestnyerrr lagu ni…

Reply

honey bunch February 8, 2013 at 9:37 pm

pelik2 betul owg tuh…..

Reply

77 February 12, 2013 at 7:18 pm

Hahaha…..gile

Reply

Aisyah pìnk løve February 27, 2013 at 6:27 pm

Hahaha i like this song. Hehe

apatah gek zizan yg nyanyi hehe
tahniah zizan lagu nie bgus..

Reply

yurischa aulya March 3, 2013 at 9:47 pm

aku asline gak seneng lagune ZIZAN… Tapi y ngono iku lah????

Reply

nicky March 3, 2013 at 9:51 pm

lapo guak seneng ikhuw,, enak loh lagune…..

Reply

anis amirah March 10, 2013 at 6:00 pm

sedap lagu 2

Reply

zarina March 21, 2013 at 2:36 pm

SAYA SUKA DGR LAGU NIE…..I LIKE…WAWA TU CEMBURU LIHAT ZIZAN DENGAN JULIANA……

Reply

syaza syamimi March 23, 2013 at 8:37 pm

lagu ni best

Reply

khairina March 25, 2013 at 11:39 am

bestnyer!!!! :)

Reply

miera March 26, 2013 at 12:42 pm

bestnyer :)

Reply

GazetteZal March 31, 2013 at 8:06 pm

,KAKA I LUV EU BIBEH ! ahaha

Reply

MYROWL April 16, 2013 at 4:20 pm

just be our self..do not look at someone wrong side and judge them just like they will surely go to hell.and do not look someone good side like surely they will go to heaven..
renung-renungkan lah..heheh

Reply

Fatinshazana April 17, 2013 at 9:04 pm

Saya rasa seronok bila dengar lagu ni

Reply

Tunku Mariatun April 19, 2013 at 10:12 am

Beautiful voices! Pretty Kaka and Great Looking Zizan Razak :3

Reply

Fara Ariana April 28, 2013 at 5:34 pm

sweetnye……

Reply

Fara Ariana April 28, 2013 at 5:36 pm
ifa nur adilla May 14, 2013 at 1:46 pm

memang best..la lagu ni..kaka and zizan memang pandai menyanyi suara korang best and terbaik Zizan and kaka will be for the best kinds of songs anymore this song, if you can do the best .. :)

Reply

deydre adiey June 5, 2013 at 2:25 pm

zizan rap dgn baik .. sy suka rapper ./

Reply

ahmad hafis June 30, 2013 at 1:45 pm

saya suka lagu

Reply

NUR FARISYA July 16, 2013 at 9:22 pm

HEBATNYA KALAU BANYAK LAGU MACAM NAJWA LATIF ATAU DOTOK SITI NOR HALIZAH KAN BAGUSKAN

Reply

cleaver July 26, 2013 at 5:02 am

Honestly wawa, why so serious? Hahaha. All you people stop calling her stupid and all. You’re all stupid for liking this song. When mommy shits you all out from her vagina did she purposely did that because the world is lacking of idiotic bastards in the world. Tell her to suck u back in. Your population of stupidity is overwhelming. Dammit you are all so stupid it gives me a migraine. Urgh. Stupidity all over. Kaka sucks. She cant sing if it saves her life. Like whuuuut seriously, if this pass as a good song, i feel sorry for the music industry. Zizan can rap i admit. Its really good. But the rest?!?! Bloody fucking autotuned. Please do critisize me on my english banggakan bahasa malaysia. Just look at what the bitch is wearing? Is that really something a malay would wear? So shut your barking you lowly insignificant mongrels.

Reply

ClaiRieyo N'aix YurNero July 29, 2013 at 12:18 am

haha aq dn juga kwn2 ku suka kn lgu ne..heee

Reply

Aleeya maisara August 25, 2013 at 4:17 pm

Saya suka la lagu ni nak dengar lagu ni lagi lah sebab best lagu ni .GOOD JOB KAKA N ZIZAN I LIKE THIS SONG. ok bye bye

Reply

:) October 21, 2013 at 1:03 am

Aku suka rentak lagu ni rilex je x pekik2 n melolong2 sgt la wat aku melayang2 kalo bg kat artis lain nyanyi pun ok lagu ni…

Reply

Asyikin October 25, 2013 at 11:20 am

best gile lagu ni. yyI love KaKa and zizan

Reply

lupin October 28, 2013 at 10:10 pm

sibuk je. biar la tu hal dorng. korng mngata tu cm je dh prfect sgt. xde org y prfect kat dunia ni tmasuk sy. ap y pnting lyn je la diri sndri mcm y lain. right guys?

Reply

haziq November 2, 2013 at 8:21 pm

biar lah michelle pergi.aku tetap ingat kan dia.

Reply

Izzah syahirah bt mohd Faisal December 7, 2013 at 2:40 pm

Sya ska lgu ni kerana best

Reply

ayien December 23, 2013 at 11:14 pm

nice lyrics ????????
yang kau mau larang dia tuh kenapa :
suka hatu Zizan la nak buat apa
x yah laa nak komen cam tuh
asal ada perkara begini mestii ada gossiping
cuba laa ? biasakan diri jangn kuat mengomen yg bukn2… :eshhh

Reply

lalalala March 4, 2014 at 1:51 pm

best lagu nie … santai

Reply

nur atiqah March 18, 2014 at 2:18 pm

Lagu teramat best.

Reply

tupac March 28, 2014 at 6:49 am

wawa ko gila ka apa???

Reply

tupac March 28, 2014 at 6:50 am

best lagu ni..

Reply

Leave a Comment

Previous post:

Next post: